GRatuluje przyjemnego programiku. Zacząłem go dopiero używać i mam parę suegstii do przyszłęj wersji. Po pierwsze kalendarz powinien mieć opcję żeby był widoczny na pulpicie. Żeby były na nim widoczne wydarzenia i nie w postaci jednego koloru tlyko na przykład małę ikonki wydarzeń, a po najechaniu na nie, żęby się pokazało wydarzenie w chmurce.
Po drugie jak jest przypomnienie, to powinna być w okniec przypomnienia żęby móc przełożyć to przypomnienie na jakś okreslony czas, najlepiej żeby można samemu wybrać na ile. CHodzi o to że wyskakuje mi przypomnienie, ale akurat jestem bardzo zajety i nie mogę się tym zajął, to klikam wtedy "przypomnij mi później za..." i mam spokój.
Po trzecie to może nie wiem jeszcze, ale ten program całych plików nie ściąga z serwerów pocztowych? Może warto żeby miał opcje ściągaj pełne wiadomości razem z załącznikami. Lista zadań do zrobienia wydaje mi sie ze powinna też mieć możliwosć wyśletlenia jej na pulpicie.
Po czwarte brakuje mi opcji "zablokuj program". CHodzi o to że jak się wchodzi do gry czy innego programu, żęby tray helper nie zajmował pamięci i żęby nie wykonywał czynności żadnych.
I po piąte najważniejsze: nie wiem jeszce jak działa filtr antyspamowy, ale jest to bardzo ważna rzecz i myslę że warto zastosować jakiś inteligenty filtr, nie znam sięza bardzo ale do glowy mi przychodzi na przykłąd typ bayesa. Tak jak w The Bat jest BayesIt Filter.
Jeśli będę miał zapewnienie, że te zmiany będą miały miejsce to jestem pewien, że zostaję stałm klientem

Program bardzo przyjemny i gratuluję pomysłu i wykonania. BYle tak dalej.