forum.ireksoftware.com

Discussion board of IrekSoftware.com products.

NOTE: This forum is READ ONLY

All times are UTC [ DST ]

[ 6 posts ] 
AuthorMessage
 Post subject: Nie moge wysylac poczty
Posted: Sat Oct 02, 2004 7:33 pm 
Ratunku !! nie wiem już co mam robić nie mogę wysyłać poczty , pokazuje mi się okienko z napisem 544 -adres- Relay access denied. Już mnie to męczy , siedzę nad tym parę godzin i NIC !! Adresy mam wpisane do książki adresowej. A może coś mam wpisać w ZEWNĘTRZNYM PROGRAMIE POCZTOWYM w tym okienku?? Jeśli nic nie wymyślicie to go wykasuję a chyba SZKODA TAKIEGO PROGRAMU :(

Posted: Sat Oct 02, 2004 7:36 pm 
Viva wrote:
Ratunku !! nie wiem już co mam robić nie mogę wysyłać poczty , pokazuje mi się okienko z napisem 544 -adres- Relay access denied. Już mnie to męczy , siedzę nad tym parę godzin i NIC !! Adresy mam wpisane do książki adresowej. A może coś mam wpisać w ZEWNĘTRZNYM PROGRAMIE POCZTOWYM w tym okienku?? Jeśli nic nie wymyślicie to go wykasuję a chyba SZKODA TAKIEGO PROGRAMU :(

Post subject:
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:38 am 
Site Admin

Komunikat "Relay acces denied" oznacza iz serwer pocztowy odmawia przeslania poczty. Prosze sprawdzic czy Pana konto nie wymaga autoryzacji podczas wysylania poczty. Jezeli tak prosze sprawdzic ustawienia konta pocztowego / wicej ustawien / autoryzacja SMTP czy wszystko jest w pozadku.

Prosze dac znac czy pomoglo.
Pozdrawiam!
Irek

Post subject: pomocy!!
Posted: Mon Oct 04, 2004 11:19 am 
nic nie pomoglo juz trace nadzieje nie wiem co robie zle?? poczta przychodzi ale nie wychodzi. POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post subject: Dalej nic
Posted: Mon Oct 04, 2004 11:36 am 
Prosze powiedz mi co mam wpisac do rubryki-podam kolejnosc :D KONFIGURACJA/USTAWIENIA MODULU POCZTOWEGO/CZYTANIE I WYSYLANIE POCZTY/SCIEZKA DO PROGRAMU POCZTOWEGO- i tu nie wiem co napisac ???????? pomocy!!!!!!!!!! :wink:

Post subject:
Posted: Mon Oct 04, 2004 3:55 pm 
Site Admin

Inaczej: prosze na moje konto pocztowe: author[na]trayhelper.com przeslac opis ustawien konta pocztowego (moga byc zrzuty ekranowe) - przegladane co jest nie tak i postaram sie pomoc.
Pozdrawiam!
Irek

[ 6 posts ] 

All times are UTC [ DST ]

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum