forum.ireksoftware.com

Discussion board of IrekSoftware.com products.

NOTE: This forum is READ ONLY

All times are UTC [ DST ]

[ 6 posts ] 
AuthorMessage
 Post subject: BEZ TEMATU & FIREFOX
Posted: Sun Nov 05, 2006 1:07 pm 

Witam wszystkich Formumowiczów i Szanownego AuTHora,
Pojawiam się tutaj po raz pierwszy, a sprowadzają mnie dwie kwestie.
1.) Kiedyś już pisałem do Ciebie Irku emila w sprawie wiadomości z niewypełnionym polem tematu. Odpowiedź nie wiem z jakiego powodu do mnie nie dotarła. Chodzi mi o możliwość dodania takowego filtru, tzn. niewypełniony temat=SPAM. W wersji TH5.0 takiej możliwości nie ma (albo jestem za głupi).
2.) Przesiadłem się przed chwilą z IE na Firefoxa. W IE Tray blokował animacje Flash (taka opcja była w menu podręcznym po naciśnięciu prawego przycisku myszki). W Firefox-ie tego nie widzę. Czy przewidujesz taką opcję w przyszłości. Te animacje są piekielnie denerwujące.
Pozdro
Maciek

Post subject:
Posted: Mon Nov 06, 2006 10:09 pm 
Site Admin

Witam :)
TH bedzie miec w krotce nowy system klasyfikacji i definiowania SPAMu ktory umozliwi konfiguracje brak tematu = SPAM. Co do Firefoxa - to TH uzywa silnika IE do wyswietlania poczty - wiec przesiadka na firefoxa nie powinna nic zmienic (przetestuje to).

Pozdrawiam!
Irek

Post subject:
Posted: Tue Nov 07, 2006 3:12 pm 

irekz wrote:
TH uzywa silnika IE do wyswietlania poczty - wiec przesiadka na firefoxa nie powinna nic zmienic (przetestuje to).

Dzięki Irku,
Chyba w tym zagadnieniu się nie zrozumieliśmy. Nie chodzi o pocztę a o przeglądanie stron www. Po prawokliku w IE wyświetla się menu kontekstowe. Po podświetleniu "Zabójca okienek (TH)" można wybrać opcję ukrywania animacji FLASH na bieżącej stronie lub na wszystkich nowo otwieranych stronach i jeszcze kilka innych (w sumie 8 opcji wyboru). I tego nie ma pod FF2. Kłopot ten rozwiązałem instalując odpowiednią wtyczkę do FF2 ale do rozwiązania jakie ma TH pod IE już zdążyłem się przyzwyczaić. A wiesz co to oznacza - przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka.
Pozdrawiam
Maciek

Post subject:
Posted: Mon Dec 04, 2006 8:07 pm 

irekz wrote:
Witam :)
TH bedzie miec w krotce nowy system klasyfikacji i definiowania SPAMu ktory umozliwi konfiguracje brak tematu = SPAM. Co do Firefoxa - to TH uzywa silnika IE do wyswietlania poczty - wiec przesiadka na firefoxa nie powinna nic zmienic (przetestuje to).

Pozdrawiam!
Irek

Witam
Irku zdraź choć troszkę kiedy premiera odnowionego TH-pera :)
Czekamy chyba wszyscy z niecierpliwością.
pozdr.Kaz

Post subject:
Posted: Tue Dec 05, 2006 8:27 pm 
Site Admin

maxter wrote:
Witam
Irku zdraź choć troszkę kiedy premiera odnowionego TH-pera :)
Czekamy chyba wszyscy z niecierpliwością.
pozdr.Kaz

Czesc :)
Dokladnie za kilka dni planuje wypuscic uaktualniony kalendarz (poprawione troche bledow + kilka znaczacych ulepszen). Po nowym roku powinna ukazac sie nowa wersja.

Przepraszam za opuznienia i dziekuje za cierpliwosc :)
Pozdrawiam!
Irek

Post subject: bez tematu=SPAM
Posted: Sat May 26, 2007 2:56 pm 

Ireczku,
Broń Boże nie ponaglam ale czy coś w powyższej kwestii się zmieniło? Teraz jestem na 5.2. i w dalszym ciągu mam problem (albo nie wiem jak zdefiniować filtr). Zaznaczać samego słowa "spam" nie chcę bo może się zdarzyć, że tak sklasyfikowana zostanie wiadomość nie będąca spamem.
A tak przy okazji. Wyjaśnij proszę dlaczego wiadomości przeniesione do folderu "usunięty spam" nie zawierają treści tylko sam temat? Czy można to zmienić i jak?
Pozdrawiam
Maciek
:?:

[ 6 posts ] 

All times are UTC [ DST ]

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum