Witam,
Trafilem na program i uzywam testujac zawziecie.
Program dobry choc ma kilka wad - po pierwsze siedzac w zasobnku soft zjada az 14 Mega pamiecie a to wynik wrecz kosmiczny jesl chodzi o tzw. email checkery
Nie wiem dlaczego nie mozna zmniejszac glownego okna. Wysokosc okna jest stala, mozna jedynie zmieniac szerokosc - nie podoba mi sie to, jest to dziwne rozwiazanie.
Interface jest za bardzo przekombinowany. Przeciez moznaby uproscic wizerunek glownego okna chowajac te wszystki guziczki, zakladki i inne wodotryski lacznie z tym watpliwej urody dziennikiem (nad zakladkami "wszystkie konta") informujacym o laczeniu sie z kontem pocztowym.
Opcja "data - czas" jest malo czytelna. Wpierw powinna byc godzina a potem data w zapisie dd/mm/rok. Nie wiem dlaczego nie mozna wylaczyc pokazywania nazwy dnia tygodnia czyli "poniedzialek", "wtorek" itd. Nazwa zajmuje w cholere miejsca na tabelce.
Jest takze problem z pokazywaniem czasu przybycia wiadomosci - czasem program pokazuje, ze poczta przyszla kilka godzin przed wyslaniem

Szczegolnie jesli wysyla sie ze skrzynek za oceanem np z aol.com
Denerwujace jest powtwierdzanie kasowania wiadomosci - zawsze musze wciskac "delete" a potem potwierdzac "enterem". Po co tak utrudniac zycie.
Bardzo bylbym zainteresowany wersja "light" zawierajaca jedynie modul sprawdzania poczty z uwzglednionymi powyzej poprawkami. Poki co uzywam dalej POP Peepera.
Byloby pieknie gdyby TH cechowal minimalizm wizualny jak przykladowo ponizej