forum.ireksoftware.com

Discussion board of IrekSoftware.com products.

NOTE: This forum is READ ONLY

All times are UTC [ DST ]

[ 2 posts ] 
AuthorMessage
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:57 pm 
Witam
Na wstępie pragnę pogratulować naprawdę świetnego programu jakim jest Tray Helper.

Zauważyłem w module PINGER, który u mnie służy do monitorowania stanu sieci, jedną nieprawidłowość, a mianowicie przy ustawieniu w opcjach zmainy koloru ikonki w trayu na żółtą (podczas zmiany statusu sieci na OFFLINE) ikona zmienia kolor prawidłowo jednak gdy sieć staje się ponownie ONLINE kolor ikony w trayu nadal pozostaje żółty.
System operacyjny na którym pracuje to Windows Millennium, nie wiem jak sprawa wygląda na innych OS z M$ ;-)

BTW szkoda że nigdy się nie doczekam obsługi SSL w module pocztowym pod WinME :(
Moduł pocztowy pozostaje u mnie niewykorzystany, a szkoda bo to 'mocna
część' programu. Bez wsparcia dla SSL nie mogę sobie na to pozwolić by moje hasła kont email zostały przechwycone przez userów sieci w której jestem.

pozdrawiam

jest to kopia listu email wysłanego do autora programu

Post subject:
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:08 pm 
Site Admin

Witam serdecznie :)
Sprawdze w najblizszym czasie dlaczego pinger nie wykrywa przywrocenia polaczenia z siecia (dziekuje za infromacje!).

Przykro mi co do SSL'a pod Win9X/ME.
Ze statystyk wynika iz okolo 18% - 21% wszystkich uzytkownikow Tray Helper'a uzywa wlasnie tych systemow. Jest to spora liczba (choc systematycznie spadajaca) i z ciezkim sercem zdecydowalem sie na ten krok. Dzieki temu zaoszczedzilem jednak sporo czasu co owocuje nowymi funkcjami aplikacji.

Pozdrawiam i dziekuje za list!
Irek Zielinski

[ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum