forum.ireksoftware.com

Discussion board of IrekSoftware.com products.

NOTE: This forum is READ ONLY

All times are UTC [ DST ]

[ 6 posts ] 
AuthorMessage
Posted: Sat Apr 03, 2004 4:15 pm 
Kurde nie wiem jak to zrobic kupiłem sobie stacjonarny odtwarzacz DVD XORO Hsd-311 z mozliwoscią odtwarzania Divx. Divx odtwarza ale napisów nie czyta. w3ydaje mi sie ze musze zrobic tak by polączyc plik textowy z filmem tak by text był odtwarzany jako czesc filmu prosze o pomoc! :?:

Post subject:
Posted: Sat Apr 03, 2004 4:32 pm 
Site Admin

Poszukaj na www.divx.pl - byly tam opisy takich akcji.
Powodzenia!
Irek

Post subject:
Posted: Mon Apr 05, 2004 12:21 am 
Dzięki za powodzenia!:) no ale teraz mam 2 problem Uzywam programu AVIsubtitler denerwują mnie 2 rzeczy ze to robi sie tak długo i :!: po drugie nie robią sie wszystkie. nbo ale przejde do tego najwazniejszego problemu. ten program służy do nakładania liter na film. Zaczynam najpierw kompresować różnymi koderami czy jak to sie nazywa (zna ktos jakis najlepszy taki universalny :? ) Gdy on sie kompresuje napisy są nakładane. Gdy sie skonczy robić to nagrywam to na płyte i wsadzam do stacjonarnego DVD i tak: Film spoczątku leci bardzo wolno a wrecz sie zacina albo wiesza słychać troche dzwieku i a potem nic. no i jak juz przewine pare minut to dopiero sie odtwarza z napisami:) ale bez dzwieku:( no i co ja robie?? wkładam tę samą płyte do PC odpalam i wszystko dobrze i co ja mam zrobic?? nie wiem! prosze o pomoc! Jestem zdesperowany i sie ze mnie jeszcze Desperado zrobi albo bóg wie co! :lol: :D

Post subject:
Posted: Mon Apr 05, 2004 12:23 am 
Aha i jakby co to podaje swoj GG:1151710 i mail: kazr18@op.pl

prosze o pomoc! bo sie załamie

Posted: Thu Aug 17, 2006 5:31 pm 

Kazr wrote:
Kurde nie wiem jak to zrobic kupi³em sobie stacjonarny odtwarzacz DVD XORO Hsd-311 z mozliwosci± odtwarzania Divx. Divx odtwarza ale napisów nie czyta. w3ydaje mi sie ze musze zrobic tak by pol±czyc plik textowy z filmem tak by text by³ odtwarzany jako czesc filmu prosze o pomoc! :?:
(Najpierw musisz uaktualinæ firmware,napisy musza byc w formacie MicroDVD z rozszerzeniem *.sub i miec nazwe taka sam± jak plik avi.Odpalasz katalog z filmem naciskasz na pilocie przycisk ANGLE na pilocie i odpalasz film.

Post subject:
Posted: Thu Aug 17, 2006 5:33 pm 

(Najpierw musisz uaktualinæ firmware,napisy musza byc w formacie MicroDVD z rozszerzeniem *.sub i miec nazwe taka sam± jak plik avi.Odpalasz katalog z filmem naciskasz na pilocie przycisk ANGLE na pilocie i odpalasz film. :roll:

[ 6 posts ] 

All times are UTC [ DST ]

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum